2 Ekim 2012 Salı

Xbox 360'ta porno teklifine Microsoft'tan yanıt


Yahu millet oyun oynamak istiyor, adamların derdine bakın hele!

Microsoft'un ev konsolu Xbox 360'a (X360) yakın zamanda Internet Explorer uygulaması geliyor. Geçtiğimiz E3 fuarında gelen duyuru, birçok kullanıcıyı sevindirmişti. Zira Internet Explorer, X360'da Kinect teknolojisiyle de, yani el hareketleriyle de kullanılabilecek. Böyle düşününce kulağa gayet hoş ve kolay geliyor. Bu durum başka firmaların da dikkatini çekmiş olacak ki, Microsoft'a teklif sunmayı ihmal etmediler.
+18 film içeriğine sahip bir site, yakın zamanda çıkacak olan tarayıcı için Microsoft'a teklif götürdü ve oyuncuların bu siteye kolaylıkla ulaşabilmesi için yardım istedi. Yani, "Borderlands 2 oynadınız, Modern Warfare 3'te gezindiniz, sıkıldınız mı? Ufak bir hareketle direkt erotik içerikli filmlere de hemen adım atabilirsiniz. Hem de ücretsiz." İşte düşünce bu yöndeydi.
Microsoft ise, bu düşünceye sıcak bakmıyor ve "Biz sadece Xbox 360'a Internet Explorer'ı getiriyoruz. Diğer tip yetişkin içerikli şeyleri değil" diyor. Zira +18 içerik, birçok kesim tarafından rahatlıkla kabul görecek bir unsur değil. Ek olarak Microsoft, zaten bu tip siteler için blok uygulamasının bulunduğunu, istenirse ebeveynler tarafından bunun değiştirilebildiğini söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder