30 Eylül 2012 Pazar

Akıllı telefonlara mobil şarj takviyesi


Telefonlar gün geçtikçe daha da gelişiyor, kullanıcılarına daha fazla özellikleri sunuyor. Müzik, film, Internet derken, adeta günümüzün büyük bir bölümünü bu aletlere bağımlı olarak geçiriyoruz. Peki bu cihazlarla ilgili en büyük sorun nedir diye sorulsa, eminiz birçok kullanıcı "şarj süresi"ni işaret edecektir. Zira bunca getirinin, aynı boyutlarda götürüleri de oluyor ve neredeyse hergün şarja muhtaç durumda buluyoruz kendimizi.
Firmalar, her ne kadar yeni modellerle bu kez daha fazla şarj süresi vaat ediyoruz deseler de, bu konuda yeterli bir çalışma sağlanamadı desek yalan olmaz. Ve böylece, bu gibi durumlarda ortaya aracı cihazlar da çıkabiliyor. Tıpkı Juice Pack Reserve Micro gibi.
Bir Zippo çakmak kadar büyüklüğü olan bu aygıt, Android telefonları ve diğer Micro USB cihazları acil durumlar için şarj etmek amacını üstlenmiş durumda. Bu cihazı bir anahtarlık gibi yanınızda taşıyabilir, hatta anahtarlık olarak da kullanabilirsiniz. Cihazın üzerinde standart USB ve Micro USB seçenekleriyle, LED lambalar bulunuyor. İçindeki pil değeri ise, 1,000mAh.
Baktığımızda bu değer, örnek olarak 2,100mAh bataryalı Samsung Galaxy SIII'ü tam anlamda şarj etmeye yeterli değil. Ancak acil aramalarda, mesajlarda veya bakmanız gereken dosyalarda size yardımcı olabilir düzeyde.
Cihazın fiyatı, 39.95 dolar. Uyumlu olduğu cihazları görmek ve satın alma sayfasına ulaşmak için ise, burayatıklayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder